Produkter & tjänster

Web-produktion. Jag har mångårig erfarenhet av webbproduktion. Jag är duktig på att paketera information och med hjälp av bild och grafisk design skapa en helhet som är tilltalande och lättnavigerad för besökarna. Jag åtar mig ”totalentreprenad” på allt från den enkla och informativa hemsidan till den mest avancerade internetproduktionen, som också kan innehålla E-handel och andra interaktiva tjänster.

Informationstjänster. Jag erbjuder informationstjänster med Internet som plattform. Förutom produktion och uppläggning av informationsportaler kan jag skräddarsy tjänster som innehåller kontinuerlig uppdatering och övrig informationshantering allt efter kundens behov och önskemål.

Trycksaksproduktion, tidskrifter och reklammaterial. Jag har gedigen erfarenhet från journalistisk- grafiskt och stilistiskt arbete. Jag satsar det extra som krävs för att göra en bra produkt.

Videoproduktion och multimedia. Jag har mer än 20 år erfarenhet inom etermedia och kan erbjuda den kompetens som är nödvändig för produktion av högklassiga video- och multimedietjänster. Jag behärskar hela produktionskedjan, inbegripet avancerad online-redigering av ljud och video.

Bildspel och CD-produktion. Tekniken för användning av visuella informationsmedier blir allt mer tillänglig och vardaglig. Jag bearbetar kundens informationsidé, ger den en tilltalande form och ett intressant innehåll. Jag har specialiserat mig på lätthanterlig digital informationsmaterial som kunden själv kan anpassa och förnya efter sina behov.

Utbildningspaket. Jag skräddarsyr utbildningar inom information, bild- och textbearbetning, digital datapresentation och webbproduktion. Det kan gälla allt från en kort introduktionskurs till en längre utbildning för mera avancerade användare.

Medieträning. Jag har varit yrkesverksam journalist i mer än 20 år i olika medier. Jag har utvecklat ett utbildningspaket för medieträning som är anpassad för samiska företag, samebyar, organisationer och institutioner.

 

Kommentera